Опасно изкушение 121 122 123 епизод бг аудио

Опасно изкушение 121 122 123 епизод бг аудио.

Кликни и виж тук -> Опасно изкушение финал

Гислейн Максуел е обвинена по шест точки в нейния федерален процес в Ню Йорк, свързани с това, което прокурорите твърдят, че усилията й да подготвя и трафикира непълнолетни момичета, за да бъдат сексуално малтретирани от нейния близък спътник Джефри Епщайн.

Тя се призна за невинна по шест федерални обвинения: сексуален трафик на непълнолетни, примамване на непълнолетен да пътува, за да участва в престъпна сексуална дейност, транспортиране на непълнолетно лице с намерение да участва в престъпна сексуална дейност и три обвинения в заговор.
Всички обвинения се отнасят до показания на четири жени, които казват, че Максуел е улеснил тяхното сексуално насилие – и понякога е участвал в него – преди повече от десетилетие, когато са били под 18 години. И все пак, както обясняват инструкциите на журито от 83 страници, някои от жените са по-важни за обвиненията от другите поради възрастта си към момента и специфичните им твърдения.
Защитата й се стреми да подкопае спомените и мотивите на обвинителите по време на кръстосания разпит. Той също така твърди, че прокурорите се опитват да изкупят Максуел само защото Епщайн, сексуалният престъпник и неуловим финансист, е починал, преди да успее да бъде съден.
Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, 60-годишният Максуел може да получи до 70 години затвор.
Съдебните заседатели спряха разискванията си в сряда след около 16 часа. Очаква се те да се върнат в понеделник в 9 сутринта ET.