Опасно изкушение 118 119 120 епизод бг аудио

Опасно изкушение 118 119 120 епизод бг аудио.

Кликни и виж тук -> Опасно изкушение финал

Най-добрата приятелка на Нилофар, Флоранс, беше сред тях. 23-годишната завършила Кабулския университет сега живее във временни жилища в парижко предградие, където се опитва да научи френски и планира да кандидатства за магистърска степен по бизнес. Тя казва, че е била с разбито сърце да напусне Афганистан, но чувствала, че там няма бъдеще за нея.
„Със сълзи напуснах родината си, дома си, майка си, сестра ми, братята си, любимите си малки племенници, спомените си, приятелите си“, каза тя. Последният път, когато видя Нилофар, беше две седмици преди превземането на талибаните, по време на курс по английски език, който те бяха взели заедно в продължение на четири години с надеждата да пътуват в чужбина.
„Бяхме точно като сестри. Правехме всичко заедно“, каза Флорънс. „Много се забавлявахме, но сега ми липсват всички тези неща.“
Съобщенията в WhatsApp между Нилофар и Флоранс – които поискаха фамилните им имена да не се публикуват за тяхната безопасност – предоставят поглед към мъката на поколение афганистански момичета, които са видели как свободите им изчезват за една нощ. Сега, изправени пред влошаваща се икономическа криза, мнозина отчаяно искат да напуснат.