Намери ме 981 982 983 984 епизод бг аудио

Намери ме 981 982 983 984 епизод бг аудио.

Кликни и виж тук – Намери ме финал

няма да бъде позволено да „лежи на едно място“, призовавайки служителите да се борят ден и нощ, за да могат продажбите да бъдат възобновени и дълговете да бъдат изплатени, се казва в изявление на Evergrande.

„Тъй като компанията възобнови строителните работи с пълна пара, групата планира да изпълни 115 проекта през декември“, каза Хуи в изявлението. „С оставащи пет дни този месец, ние трябва да положим всички усилия, за да гарантираме, че ще постигнем целта за доставка на 39 000 единици този месец.“
Обещанието му дойде ден след като главният регулатор на недвижимите имоти в Китай каза пред официалната агенция Синхуа, че правителството решително ще се справи с рисковете, произтичащи от просрочената доставка на жилищни имоти от някои топ строители.
Evergrande не изплати дълга си, казва Fitch Ratings
Evergrande не изплати дълга си, казва Fitch Ratings
Също в събота китайската централна банка заяви, че ще защити законните права на купувачите на жилища.
В изявлението се казва, че Evergrande е възобновила сътрудничеството си с повече от 80% от компаниите за декорация и дългосрочни доставчици, като е подписала 6869 договора с доставчици на материали.
През последните месеци китайското правителство незначително облекчи финансирането на имоти, за да предотврати твърдо приземяване на сектора, но не промени своите ограничения върху собствеността, предназначени да намалят ливъриджа и да обезкуражават спекулациите.
Китайските власти проверяват активите на Evergrande и неговия богат председател, но засега не очакват разпродажба, съобщиха за Ройтерс два източника с пряко познаване на въпроса в средата на декември.

Намери ме 981 982 983 984 епизод бг аудио