Намери ме 977 978 979 980 епизод бг аудио

Намери ме 977 978 979 980 епизод бг аудио.

Кликни и виж тук – Намери ме финал

Дингъл каза, че е получавала „няколко от тези [съобщения] седмично“ в продължение на няколко години. Тя казва, че притокът от заплашителни съобщения започна, след като бившият президент Доналд Тръмп нападна нея и покойния й съпруг Джон Дингъл през декември 2019 г., месеци след като той почина. Дингъл каза, че иска да изиграе посланието, за да отрази нивото на враждебност в настоящата политическа култура.
„Искам американският народ да мисли за това, което се случва в нашата страна, че този вид омраза, този страх се случва в общностите в цялата страна“, каза Дингъл.
Ъптън, който беше един от малкото републиканци, които гласуваха за импийчмънт на Тръмп след въстанието на 6 януари, разсъждава върху атаката, която той нарече „реална и шокираща“ и последствията от нея.
„Бях в офиса си, но имам балкон и гледах хората да слизат по мола и ги видях да се връщат, и чух шума и очевидно наблюдавах какво се случва. Но беше истинско и шокиращо“, каза Ъптън.
На въпроса дали е изненадан, че републиканците омаловажават атаката през следващите месеци, Ъптън припомни съобщен телефонен разговор между Тръмп и лидера на републиканците в Камарата на представителите Кевин Маккарти, който се е случил в разгара на атаката.
„Искам да кажа, че това е – беше страшен ден“, продължи Ъптън.
И двамата депутати изтъкнаха приятелството си като модел за двупартийно единство във Вашингтон. Дингъл каза, че тя и Ъптън редовно са в разногласия относно законодателството, но Ъптън побърза да отбележи, че тяхното приятелство има предимство.