Вятърничав 255 256 257 258 епизод бг аудио

Вятърничав 255 256 257 258 епизод бг аудио.

Кликни и виж тук -> Вятърничав финал край

Нов терминал на летището. Чисто нов пътнически терминал на международното летище Луис Армстронг в Ню Орлиънс вече е отворен за обществеността.
Международно летище Луис Армстронг Ню Орлиънс
От южната страна на летището „Градът, който е забравил грижите“ почти е забравил стария си авиотерминал.
Това беше оживеното място на безброй туристи, които вдигаха тост за пътуването си в Марди Гра с един последен ураган, емоционални прегръдки на събирания и сбогувания и закъснели пътници, тичащи без дъх, за да направят полета си. Най-мрачният и най-хубав час на сградата беше като подслон и място за престой по време на урагана Катрина. Сега лежи в покой.
В последния си ден от операцията на 5 ноември 2019 г., близо 15 000 души преминаха през вратите му. С наближаването на последния полет, Ню Орлиънс laissez le bon temps rouler за последен път, изпращайки уморената 61-годишна сграда със стил с традиционна джаз погребална втора линия, която парадира из целия терминал.
Както е традицията, когато починалият е положен за почивка – или „тялото е развързано“ – опечалените също се разпускат.

В случая на MSY опечалените всъщност не скърбяха, а бяха пътници, които се присъединиха към импровизираното тържество, докато други гледаха объркано. Пътниците, качващи се на последното излитане, полет на Southwest

Вятърничав 255 256 257 258 епизод бг аудио